Sijainti

Olemme suojaisen lahden perällä keskellä kauneinta saaristoa. Tunti Turusta (66km), kaksi Porista (140km) ja vajaat 3h Helsingistä (230km) vähän kilometrejä Suomen aurinkoisimpaan kuntaan, jolla on matkailijalle paljon tarjottavaa. Lisäksi olemme suoraan Saariston Rengastien varrella. Loistava vaihtoehto "ruotsinlaivoille" ovat saaristolautat läpi Ahvenanmaan ja sieltä edelleen Ruotsiin.

Kustavi tarjoaa kauniita kesämaisemia pikkuteillä. Kustavin Käsityökylä 1.5km luontopolkuja pitkin. Metsäpolku tai pikku hiekkatie ilman autoja tai autotie miten vain haluat. Kustavin keskusta ,palvelut ja kaunis vanha puukirkko. Iniöntie Katariina Karikosken taidenäyttely ja galleria. Kipinä, upea uusi taidekeskus ja ala carte ravintola Pop up.ks ajat!

Satamastamme lautalle Iniöön on 5min matka ja Iniöön lautalla 30min. Katso Berghagen aito vanha kalastajatila,hyvää ruokaa. Jurmo Lautalla ensin Kustavista Vartsalaan ja sieltä laivalla Brändöön 30min. Silloin oletkin jo Ahvenanmaalla. Olemme useasti matkan varrella, toivottavasi sinunkin matkasi, tervetuloa.